Livrare si retur produse

Livrarea produselor

www.Guar.ro livrează produsele prin curierat rapid.

Costurile transportului prin curier rapid sunt:

  • Pentru comenzi pana in 250 lei, costul transportului este de 19 lei
  • Pentru comenzi mai mari de 250 lei, costul transportului este GRATUIT.

Politica de returnare

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. In cazul in care, dupa receptia coletului, doriti sa il returnati, veti primi inapoi alt produs sau contravaloarea acestuia. Pentru a evita respingerea cererii de rambursare a contravalorii produsului, asigurati-va ca produsul in cauza indeplineste conditiile de returnare:

  • produsul are toate etichetele originale intacte;
  • produsul se afla in ambalajul original;
  • ambalajul original nu a fost deteriorat.

Toate cererile de retur se adreseaza in scris pe adresa de e-mail pasteltopdesign@yahoo.com  sau la numarul de telefon 0721.803.698, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea coletului, fara invocarea vreunui motiv , mentionand numarul comenzii, numele complet si adresa dvs. precum si codul produselor pe care doriti sa le returnati. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. Costul returului este suportat de catre dumneavoastra.

Orice schimb de produs se va face doar in limita stocului disponibil. Daca produsul nu mai este pe stoc, puteti alege altul, cu achitarea eventualelor diferente de pret si a taxelor de livrare. www.Guar.ro NU primeste colete expediate cu plata ramburs.

www.Guar.ro va inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport si se va vira in contul IBAN al clientului, comunicat la adresa de email pasteltopdesign@yahoo.com

Nu ne asumam responsabilitatea virarii gresite a sumelor de bani datorata faptului ca datele transmise de dvs. au fost eronate.

Daca la momentul comenzii si livrarii produselor clientul a beneficiat de Transport Gratuit, valoarea acestuia, in cuantum de 19 lei, se va retine din suma ce trebuie restituita. Comisioanele bancare, generate de plata intr-un cont bancar, vor fi suportate de client.

De asemenea, produsul va putea fi returnat daca prezinta defecte de fabricatie; conditiile returnarii sunt cele de mai sus. In acest caz, costul transportului pentru retur va fi suportat de www.Guar.ro

Back to Top
Shopping Cart
Close

Nu este nici un produs în coș.