28 – MAGIK ONESTEP, 12ML

Out of stock

18.00 lei

Special creata pentru a satisface nevoile tuturor femeilor, gama de oje semipermanente, include culori variate cu texturi diferite. Intre cele peste 400 de nuante disponibile vei gasi atat culori mate, cat si culori cu particule de sidef sau granule cu glitter. In functie de personalitatea si preferintele tale, din gama, poti alege oje semipermanente in culori pastel, clasice, neon si multe alte nuante vibrante care respecta cele mai noi trenduri in domeniul manichiurii.

✅ Ojele semipermanente  imbina usurinta aplicarii unui lac de unghii cu rezistenta unui gel UV. Asigura o rezistenta de pana la 4-6 saptamani pe unghii.

✅ In functie de necesitate, culorile se pot aplica intr-unul sau doua straturi. Toate culorile se pot folosi atat la aplicarea clasica a ojei semipermanente, cat si la aplicarea cu apex.

✅ Toate culorile gamei sunt compatibile si in formulele de lucru combinate; se pot aplica cu succes si pe manichiurile lucrate cu acryl sau gel, cu conditia ca gelul de finish folosit sa fie unul flexibil.

✅ Sunt ideale atat pentru aplicarea profesionala de salon, cat si pentru femeile ce prefera sa isi faca singure manichiura, acasa.

Stoc epuizat

Compare
Back to Top
Shopping Cart
Close

Nu este nici un produs în coș.